• Посилання скопійовано

Підприємці можуть скаржитися на місцевих податківців до Києва

Донецькі підприємці тепер можуть безпосередньо поскаржитися на місцевих збирачів податків їхньому київському керівництву. У ДПС України запевняють, що новий проект дозволить підприємцям та пересічним громадянам разом із податківцями остаточно подолати корупцію у лавах держвідомства та ліквідувати всі перешкоди, що заважають здійснювати підприємницьку діяльність, а також усунути труднощі у спілкуванні з посадовими особами відомства. Нова ініціатива податківців отримала назву «Пульс податковою».

Це гаряча телефонна лінія, що працює за принципом call-back (податківці не лише приймуть звернення з місць, а й потім і повідомлять того, що телефонував, про результати перевірки та вжиті заходи). Працюватиме лінія цілодобова. З 8.30 до 19.30 інформацію про неправомірні дії чиновників прийматимуть оператори, у неробочий час — інтерактивний автовідповідач. Номер «Пульсу податкової»: (044) 284-00-07.

 

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»