• Посилання скопійовано

Ставки рентної плати за транспортування нафти встановлено в доларах

ДФСУ повідомила, що з 1 січня 2015 року ставки рентної плати за транспортування нафти і нафтопродуктів встановлено в доларах США

Ставки рентної плати за транспортування нафти встановлено в доларах

Згідно з пунктом 256.3 статті 256 Податкового кодексу України ставки рентної плати за транспортування нафти і нафтопродуктів магістральними нафтопроводами та нафтопродуктопроводами, транзитне транспортування трубопроводами природного газу та аміаку територією України з 1 січня 2015 року встановлено в доларах США:

0,21 долара США за транзитне транспортування 1000 куб. метрів природного газу за кожні 100 кілометрів відстані відповідних маршрутів його транспортування;

0,56 долара США за транспортування однієї тонни нафти магістральними нафтопроводами;

0,56 долара США за транспортування однієї тонни нафтопродуктів магістральними нафтопро­дуктопроводами;

0,64 долара США за транзитне транспортування однієї тонни аміаку за кожні 100 кілометрів відстані відповідних маршрутів його транспортування.

Базовий податковий (звітний) період для рентної плати дорівнює календарному кварталу (згідно п. 257.1 ст. 257 ПКУ).

 

Джерело: Державна фіскальна служба України

Рубрика: Оподаткування/Інші податки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інші податки»