• Посилання скопійовано

Як платник податку може визначити власний рівень сплати податку на прибуток для критеріїв щодо перевірок ДПС?

Рівні сплати податку на прибуток для перевірок ДПС формуються ДПС на основі показників за підсумками 2021 календарного року і публікуються на вебсайті ДПС

Як платник податку може визначити власний рівень сплати податку на прибуток для критеріїв щодо перевірок ДПС?

Південне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків розповідає, що рівні сплати відповідного податку по галузях, зокрема рівень сплати податку на прибуток, передбачені пп. 69.35-2 підр. 10 розд. ХХ ПКУ, формуються ДПС на основі показників за підсумками 2021 календарного року, і публікуються на вебсайті ДПС, протягом 10 календарних днів з дня набрання чинності Законом України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо скасування мораторію на проведення податкових перевірок» (набув чинності 08.12.2023).

При цьому для цілей пп. 69.35-2 підрозд. 10 розд. ХХ ПКУ галузь визначається за видами економічної діяльності на рівні класу згідно з КВЕД 009:2010.

З показниками рівня сплати можна ознайомитись за посиланням: Головна/Діяльність/Результати діяльності/Показники рівнів сплати податку на прибуток та ПДВ у відповідності до класів КВЕД за 2021 рік.

***

Читайте також:

Джерело: ДПС по роботі з великими платниками податків

Рубрика: Оподаткування/Податок на прибуток

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Податок на прибуток»