• Посилання скопійовано

НКРЕ роз'яснила порядок оформлення акта про порушення Правил користування електроенергією

Лист НКРЕ від 05.10.2012 р. №6291/26/47-12

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики (НКРЕ), роз'яснила порядок оформлення акта про порушення Правил користування електроенергією.
Нацкомісія роз'яснила, що акт порушень Правил користування електричною енергією у разі виявлення такого порушення під час контрольного огляду або технічної перевірки уповноваженим представником постачальника електричної енергії (представником енергопостачальної організації) оформляється на місці виявлення порушення у присутності представника споживача.
В акті мають бути зазначені зміст виявленого порушення з посиланням на відповідні пункти Правил та вихідні дані, необхідні і достатні для визначення об'єму недооблікованої електричної енергії і/або суми заподіяних споживачем збитків. За потреби в акті зазначаються заходи, яких слід вжити для усунення допущених порушень.
Об'єм недооблікованої електричної енергії та сума заподіяних споживачем збитків визначаються уповноваженими представниками постачальника електричної енергії (енергопостачальної організації) під час засідань комісії з розгляду актів про порушення на підставі акта порушень.

На підставі: ЮРЛІГА

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»