• Посилання скопійовано

Президент звільнив від податків пенсії сімей загиблих учасників бойових дій

Президент підписав закон, що звільняє від оподаткування пенсії інвалідів Другої світової війни, членів сімей загиблих або зниклих безвісти під час Другої світової війни або антитерористичної операції та деяких інших категорій осіб

Президент звільнив від податків пенсії сімей загиблих учасників бойових дій

Об этом сообщил заместитель главы Администрации президента Ростислав Павленко.

По словам Павленко, данная норма приведет к увеличению расходов из государственного бюджета на 317 млн грн в год.

«Как информирует Министерство финансов, соответствующие расходы оцениваются приблизительно в 317 миллионов гривень в расчете на год», - сказал он.

Закон вступает в силу с 1 сентября текущего года.

Как сообщалось, Закон «О внесении изменений в статью 164 Налогового кодекса Украины относительно налогообложения пенсий инвалидов войны и некоторых других категорий лиц» был принят Верховной Радой 17 июля.

 

Джерело: УНІАН

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»