• Посилання скопійовано

Брошура ДФСУ: застосування норм податкового законодавства

ДФСУ оприлюднила брошуру "Актуальні питання-відповіді про застосування норм податкового законодавства України"

Брошура ДФСУ: застосування норм податкового законодавства

ДФСУ розробила та оприлюднила на своєму сайті брошуру "Актуальні питання-відповіді про застосування норм податкового законодавства України". У брошурі, зокрема, містяться відповіді на такі запитання:

1. Які особливості формування та реєстрації в ЄРПН податкових накладних у період тестового режиму? Яким чином слід застосовувати систему електронного адміністрування ПДВ після закінчення тестового режиму?

2. Як сплачуватимуть військовий збір фізичні особи-підприємці, які перебувають на загальній системі оподаткування? За якою формою необхідно подавати звітність?

3. Який порядок нарахування податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, для фізичних осіб?

4. Який порядок використання РРО підприємцями – фізичними особами, які перебувають у другій/третій групі і при цьому займаються виробництвом, а потім реалізовують готову продукцію за готівку?

Завантажити брошуру >>>

На підставі: Державна фіскальна служба України

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»