• Посилання скопійовано

Операції з цінними паперами в податковому обліку: розроблено Узагальнюючу консультацію

Податківці оприлюднили проект Узагальнюючої податкової консультації щодо окремих питань відображення в податковому обліку з податку на прибуток операцій з цінними паперами

Операції з цінними паперами в податковому обліку: розроблено Узагальнюючу консультацію

На офіційному web-порталі ДФСУ  розміщено проект наказу «Про затвердження Узагальнюючої податкової консультації щодо окремих питань відображення в податковому обліку з податку на прибуток підприємств  операцій з цінними паперами».

Проект наказу підготовлено у зв’язку з внесенням змін до Закону України від 06.12.2012 р. №5519-VI «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо подальшого удосконалення адміністрування податків і зборів», яким змінено порядок оподаткування податком на прибуток операцій з цінними паперами у п.153.8 ст.153 Податкового кодексу України.

 Прийняття нормативного акта, на думку податківців, запобігатиме непорозумінням між контролюючими органами та платниками податку, забезпечить повноту та своєчасність сплати податку на прибуток підприємства, покращить адміністрування податку.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом одного місяця на адреси розробника:

  • поштову – 04655, МПС, Київ – 53, Львівська площа, буд.8, Департамент  методологічної роботи з питань оподаткування,
  • електронну – rbolila@minrd.gov.ua.

Завантажити Узагальнююча податкова консультація щодо окремих питань відображення в податковому обліку з податку на прибуток підприємств операцій з цінними паперами >>>

Джерело: Державна фіскальна служба України

Рубрика: Оподаткування/Податок на прибуток

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Податок на прибуток»