• Посилання скопійовано

Оприлюднено нові форми звітності з виробництва алкоголю та тютюну

Оприлюднено проект наказу про затвердження форм звітів щодо виробництва й обігу спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів та порядків їх заповнення

Оприлюднено нові форми звітності з виробництва алкоголю та тютюну

ДФСУ оприлюднила проект наказу Міністерства фінансів України „Про затвердження форм звітів щодо виробництва й обігу спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів та порядків їх заповнення”.

Проектом наказу передбачено затвердити форми звітів щодо виробництва й обігу спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів та інструкцій щодо їх заповнення, а саме форми звітів:

  • № 1-РС „Звіт про обсяги виробництва та реалізації спирту”;
  • № 2-РС „Звіт про обсяги виробництва та реалізації алкогольних напоїв”;
  • № 3-РС „Звіт про обсяги виробництва та реалізації тютюнових виробів”;
  • № 1-ОА „Звіт про обсяги придбання та реалізації алкогольних напоїв у оптовій мережі”;
  • № 1-ОТ „Звіт про обсяги придбання та реалізації тютюнових виробів у оптовій мережі”;
  • № 1-РА „Звіт про обсяги придбання та реалізації алкогольних напоїв у роздрібній мережі”;
  • № 1-РТ „Звіт про обсяги придбання та реалізації тютюнових виробів у роздрібній мережі”, та інструкції щодо заповнення цих форм звітів.

Дія регуляторного акта поширюватиметься на всіх суб’єктів господарювання, які здійснюють виробництво та обіг спирту, алкогольних напоїв та тютюнових виробів.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу приймаються на адресу – dep.sat21@gmail.com, а також на адресу Державної регуляторної служби України – 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, буд. 9/11.

Джерело: Державна фіскальна служба України

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»