• Посилання скопійовано

За що ми платимо гроші? або Які переваги договору супроводу облікової програми?

Чому (не) можна чи (не) варто купувати програму бухгалтерського, оперативного, фінансового обліку без супроводу? Що таке супровід програмного забезпечення і як на ньому економити? Відповідає Сергій Мозговий, директор з маркетингу компанії «Дебет Плюс»

Вибрати облікову програму — завдання не із легких. Про це я розповідав у попередній статті про бухгалтерський, оперативний та фінансовий облік у «Дебет Плюс». Зараз хочу зупинитися на основних факторах, які впливають на прийняття рішення про підписання договору на супровід програми автоматизації бухобліку.

Зміна законодавчої бази. У програмістів є вислів «Будь-яка програма стає застарілою, як тільки дописано останній рядок коду». Для бухгалтерських облікових програм до «правила програмістів» можна додати ще й «правило законодавців» — «відразу після оприлюднення будь-якого закону чи постанови потрібно готувати поправки й доповнення до них». Тут відразу постає питання про актуальність програми обліку. Із кожною зміною в законодавстві потрібно вносити зміни в алгоритми роботи програмного забезпечення. Це стосується і алгоритмів обліку заробітної плати, і обліку податків та зборів, не кажучи вже про зміну бланків та затверджених форм звітності.

Актуальний договір на супровід клієнтів від компанії «Дебет Плюс» повністю закриває вищеперераховані пункти, та дозволяє разом з оновленнями програми отримати консультації від фахівців у сфері бухгалтерського обліку.

Консультації. Хоча ми добре знаємо, що кількість усіх ресурсів на планеті обмежена, дуже часто ми забуваємо про це, або не хочемо собі в цьому зізнаватися. Час — найцінніший ресурс, який, на жаль, ніяк не можна поновити. До чого це я? Я про кількість витраченого часу для вирішення одного питання. Звичайно ви можете знайти відповіді на всі запитання в інтернеті, подивитися відеоролики на YouTube, переглянути інструкції до програми або навіть спробувати експериментально знайти шлях вирішення певної проблеми. Але з договором супроводу вам достатньо звернутися на консультаційну лінію — і ваш час вивільнено та зекономлено.

Нашим клієнтам ми пропонуємо кілька пакетів супроводу з різною кількістю годин консультацій та гнучкою шкалою знижок. І головне — кожен пакет включає в себе отримання оновлень до програми у разі зміни чинного законодавства. Отже, ви завжди матимете актуальну ліцензійну програму для ведення бухгалтерського, оперативного та фінансового обліку від українського розробника.

З повним описом підсистем програмного комплексу «Дебет Плюс» можна ознайомитися на нашому сайті. Тому все, що вам необхідно зробити, це прийняти вольове рішення про перехід на українське програмне забезпечення з підтримкою від команди розробників. Процес переходу я також описував раніше в статті «7 кроків переходу на українське програмне забезпечення».

А ще ми підготували для вас чудову пропозицію при переході з іншого програмного забезпечення! Приваблива ціна на програму «Дебет Плюс» та можливість розмістити ваші програми в хмарі (пропозиція в партнерстві з хмарним оператором GigaCloud).

100 примірників програми «Дебет Плюс»
ліцензія на 1-2 робочих місця у стандартній конфігурації «Бухгалтерський облік для України»

«Дебет Плюс» — це програмний продукт, розроблений в Україні і для України.

Детальніше про програму «Дебет Плюс» читайте на сайті https://debet.com.ua

або зверніться за телефонами й отримайте відповіді на всі ваші запитання:

+38 (067) 327-42-81

+38 (067) 620-81-58

+38 (067) 507-56-98

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»

  • Хмарні сервіси: переваги для бізнесу
    Раніше для роботи з великими обсягами інформаціями потрібна була потужна комп’ютерна техніка. Її регулярно необхідно було оновлювати, тримати штат спеціалістів, які б стежили за працездатністю електроніки
    05.03.202480
  • 5 причин вибрати iPhone 15 Plus для роботи
    Смартфон для роботи має бути збалансованим: достатньо потужним для вирішення професійних задач і водночас простим у керуванні. Як, наприклад, Епл Айфон з продуманою до дрібниць операційкою
    25.02.202414
  • Планшет для бухгалтерії: у чому користь цього пристрою
    Ведення бухгалтерського обліку – це громіздка та об’ємна справа. Зазвичай бухгалтери на великих підприємствах працюють за персональними комп’ютерами, на котрі встановлено ліцензійні програми для обліку та аудиту
    05.01.20242571
  • Фінанси у фокусі: найгарячіші тренди роботи для бухгалтерів у різних містах від експертів Jooble
    Сфера фінансів та бухгалтерії в Україні розвивається навіть під час війни. Розповідаємо про бухгалтерські тренди ринку праці та рівні доходів у різних містах
    29.12.202344
  • Навіщо бухгалтеру Макбук?
    Бухгалтер — працівник, на якому тримається фінансова, облікова та статистична складова бізнесу, а його головний інструмент — персональний комп’ютер. Його робота часто передбачає професійну активність 24/7, крім потужного компа з усіма потрібен ще й лептоп
    27.11.2023551