• Посилання скопійовано

Про що нас запитували минулого тижня

10 найцікавіших питань, відповіді на які отримали користувачі нашого сервісу consulting.dtkt.ua за минулий тиждень

Про що нас запитували минулого тижня

Передача будинку на баланс ОСББ: що з правом власності?

Які саме приміщення передає забудовник ОСББ в частині житлового будинку та інших обслуговуючих інженерних конструкцій (водомірний вузол, електричні мережі тощо)? Чи переходить право власності на нежитлові площі житлового будинку при передачі його в управління ОСББ?

Договір посилених сертифікатів відкритих ключів треба переукласти

Чи потрібно та у який термін переукладати договір про визнання електронних документів у разі закінчення строку чинності посилених сертифікатів відкритих ключів?

Різниця між фінзвітністю та декларацією платника єдиного податку: чому вона виникає?

Юрособа (платник єдиного податку та ПДВ) займається оптовою торгівлею. ДПІ вимагає заплатити різницю між сумою, відображеною у фінзвітності та задекларованою у Податковій декларації платника єдиного податку. Чи правомірні вимоги ДПІ та чи загрожує це перевіркою?

Відображаємо у Звіті з ЄСВ суму нарахованої винагороди за договором ЦПХ

Як показати у Звіті з ЄСВ суму нарахованої винагороди за договором цивільно-правового характеру?

Особливості обліку передачі забудовником житлового будинку власникам квартир та ОСББ

Забудовник збудував житловий будинок підрядним способом. Які саме споруди забудовник має передати ОСББ та який механізм передачі з точки зору норм ПКУ, бухгалтерського обліку та господарського права?

Оскаржуємо вимоги про сплату недоїмки з ЄСВ та рішення про нарахування пені і штрафу

Як можна оскаржити вимоги контролюючого органу про сплату недоїмки зі сплати ЄСВ та рішення про нарахування пені та накладання штрафу?

Строки для сплати ЄСВ

Які строки встановлено для сплати ЄСВ?

Як визначається оподатковуваний дохід єдинника при отриманні безготівкової виручки у валюті

Єдинник ІІІ групи отримує безготівкову виручку у валюті. Як визначається оподатковуваний дохід єдинника в цьому випадку?

Військовий облік у підприємця

Чи зобов'язаний підприємець або інша самозайнята особа при прийнятті на роботу працівників перевіряти наявність військового квитка, а також вести військовий облік?

Визначення «одинокої матері» для отримання додаткової відпустки

Чи має право розлучена жінка на додаткову відпустку, як одинока мати, якщо вона отримувала аліменти, але батько у вихованні сина участі не приймав?

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини порталу

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини порталу»