• Посилання скопійовано

Кабмін запропонував стримати боротьбу з організованою злочинністю

У ВР зареєстровано законопроект про зміни ст. 18 Закону про боротьбу з організованою злочинністю

Метою урядового законопроекту №10709 є мінімізація впливу правоохоронних органів на діяльність суб’єктів господарювання і припинення виконання невластивих для них функцій при видачі Національним банком ліцензій на здійснення операцій в іноземній валюті.

Згідно з проектом, вносяться зміни до ст. 18 Закону про боротьбу з організованою злочинністю: при отриманні клопотання про видачу ліцензії на здійснення операцій в інвалюті Нацбанк не буде повідомляти про це спецоргани з боротьби з організованою злочинністю та отримувати їхні висновки.

Також Національний банк не буде зобов’язаний припиняти фінансування й операції з рахунків клієнтів за рішенням слідчого.

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»

Подарунки та знижки з нагоди свята

Приєднуюсь