• Посилання скопійовано

Призупинено дію обмеження щодо обсягу кредитів рефінансування, що надаються банкам

Нацбанк до 31 січня 2014 року призупинив дію обмеження на розмір кредитів рефінансування та коштів за операціями прямого репо, яке становить 50% від розміру регулятивного капіталу банку

Призупинено дію обмеження щодо обсягу кредитів рефінансування, що надаються банкам

Нацбанк призупинив до 31 січня 2014 року дію п. 1.6 розд. I Положення про регулювання Національним банком України ліквідності банків України.

Зазначеною нормою передбачено, що обсяг наданих Нацбанком банку кредитів рефінансування (крім кредиту овернайт) та коштів за операціями прямого репо, у тому числі з урахуванням поданої заявки, не повинен перевищувати 50 % розміру регулятивного капіталу банку, розрахованого за даними балансу на останню звітну дату (Постанова НБУ від 04.12.2013 р. №491).

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»