• Посилання скопійовано

НБУ підвищив ставку за депозитними сертифікатами "овернайт" до 11%

Національний банк України з 20 січня підвищив ставку залучення коштів за депозитними сертифікатами “овернайт” до 11% річних з 7,5%

НБУ підвищив ставку за депозитними сертифікатами "овернайт" до 11%

Национальный банк Украины (НБУ) с 20 января повысил ставку привлечения средств по депозитным сертификатам “овернайт” до 11% годовых с 7,5% годовых – ставки, которая держалась с 19 августа 2014 года.

Как говорится в сообщении НБУ в понедельник, центральный банк также увеличил до 13% годовых ставки по депозитным сертификатам сроком на 7, 14 и 30 дней, тогда как с середины ноября прошлого года они держались на уровне соответственно 11%, 11,5% и 12% годовых.

Помимо этого, регулятор повысил ставку по депосертификам на срок 45 дней до 13,5% с 13% годовых.

Ставка по активным операциям – кредитам “овернайт” – осталась на прежнем уровне 17,5% годовых, как и учетная ставка – 14% годовых.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»