• Посилання скопійовано

Коли банки здійснять обов'язковий продаж валютної виручки за 10 та 11 травня?

НБУ повідомив, що надходження 10 та 11 травня 2019 року підлягатимуть обов'язковому продажу на валютному ринку України 13 травня

Коли банки здійснять обов'язковий продаж валютної виручки за 10 та 11 травня?

Нагадаємо, що за довгі великодні вихідні доведеться відпрацьовувати у цю суботу, 11 травня. Про свята і вихідні у травні ми докладно писали ще наприкінці квітня.

З огляду на це та враховуючи особливості роботи банківської системи у зв'язку із перенесенням робочих днів у 2019 році, Нацбанк у листі від 02.05.2019 р. №40-0006/23440 повідомив наступне.

Система підтвердження угод на валютному ринку України НБУ 11 травня 2019 року не працюватиме.

Обов'язковий продаж надходжень в іноземній валюті буде здійснюватися так: надходження, які надійдуть 10 травня та 11 травня 2019 року, підлягатимуть обов'язковому продажу на валютному ринку України 13 травня 2019 року.

Банки можуть 11 травня 2019 року здійснювати операції з торгівлі безготівковою іноземною валютою/банківськими металами без фізичної поставки з власними клієнтами за винятком банків. Операції між собою банки не здійснюють.

Операції з торгівлі валютними цінностями в готівковій формі проводяться банками у звичайному режимі.

Як працюватимуть ЦОПи 8 та 11 травня - читайте тут.

 

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»