• Посилання скопійовано

НБУ навчатиме страховиків застосовувати МСФЗ 17 «Страхові контракти»

НБУ навчатиме професійних учасників страхового ринку застосуванню МСФЗ 17 «Страхові контракти»

НБУ навчатиме страховиків застосовувати МСФЗ 17 «Страхові контракти»

Національний банк України розпочинає курс навчальних вебінарів для професійних учасників страхового ринку щодо застосування нового міжнародного стандарту фінансової звітності 17 «Страхові контракти» (далі – МСФЗ 17 «Страхові контракти»). Навчання відбуватиметься в межах проєкту «Звітність учасників ринку небанківських фінансових послуг».

Мета вебінарів – надати практичну допомогу в процесі імплементації  МСФЗ 17 «Страхові контракти» керівникам, фінансовим директорам, бухгалтерам, актуаріям страхових компаній, а також аудиторам та іншим фахівцям, що беруть участь у впровадженні нового стандарту фінансової звітності. Планується комплексно розглянути процес упровадження МСФЗ 17 «Страхові контракти» – від організаційних заходів і розрахунків до розкриття відповідних статей у фінансовій звітності.

Знаннями та досвідом ділитимуться представники Національного банку та експерти страхового ринку, які вже мають практичний досвід імплементації МСФЗ 17 «Страхові контракти».

Навчання стартує 6 вересня і триватиме до 11 жовтня 2022 року. Вебінари проводитимуться на платформах Zoom та Youtube двічі на тиждень у вівторок та четвер з 15.00 до 18.00 (дата та час можуть бути змінені, тож слідкуйте за оновленнями на сайті Національного банку в календарі подій).

Докладніше про курс вебінарів на сторінці офіційного Інтернет-представництва Національного банку України.

Джерело: Нацiональний банк України

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»