• Посилання скопійовано

Нові клієнти Привату до кінця травня прийматимуть безготівку смартфоном і застосунком «Термінал» без комісії

З 4 квітня підприємці, які підключать для приймання оплат за товари чи послуги застосунок «Термінал», що дозволяє використовувати як POS-термінал із вбудованим ПРРО власний Android смартфон чи iPhone, до кінця травня 2024 р. прийматимуть платежі без комісій

Нові клієнти Привату до кінця травня прийматимуть безготівку смартфоном і застосунком «Термінал» без комісії

ПриватБанк повідомляє, що з 4 квітня українські підприємці, які підключать для приймання оплат за товари чи послуги застосунок «Термінал», що дозволяє використовувати як POS-термінал із вбудованим ПРРО власний Android смартфон чи iPhone, до кінця травня 2024 року прийматимуть платежі без комісій. 

До програми вільного тарифу для нових користувачів «Терміналу» зможуть приєднатися клієнти - юридичні особи та ФОПи, які вперше завантажать мобільний застосунок «Термінал», зареєструються в особистому кабінеті та почнуть приймати оплати протягом строку дії акції. 

Вільний тариф без комісії діятиме автоматично з наступного дня після завантаження застосунку «Термінал» та реєстрації в особистому кабінеті. Крім того, серед всіх учасників програми, які зареєструються в акції та відкриють віртуальну корпоративну Digital картку Visa або бізнес-картку Visa у «Приват24 для бізнесу», ПриватБанк та Visa розіграють п’ять охоронних систем Ajax.

Українські підприємці все частіше вибирають застосунок «Термінал» ПриватБанку для приймання оплати за товари та послуги через власний смартфон як основний сервіс приймання безготівкових оплат чи додатковий разом зі звичайним POS-терміналом. 

Наприкінці жовтня минулого року ПриватБанк запустив застосунок «Термінал» для iPhone. Україна стала третьою країною Європи та сьомою у світі, де можна використовувати iPhone як POS-термінал. На сьогодні ПриватБанк - єдиний банк в Україні, який має застосунок для iPhone.

У 2023 році за допомогою «Терміналу» українці оплатили 7,8 мільйонів покупок на суму понад 3,2 млрд грн. За кількістю оплат через «Термінал» та смартфон лідирують продуктові крамниці - майже 600 тис. за рік, та заклади громадського харчування - 420 тисяч. Найбільший середній чек  - у салонах краси (1 550 грн) та магазинах електроніки (1 520 грн).   

Джерело: ПриватБанк

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»