• Посилання скопійовано

Країни єврозони побили борговий рекорд

Обсяг боргових зобов'язань країн єврозони збільшився в першому кварталі 2012 року до рекордного рівня з моменту утворення валютного блоку в 1999 році

Долг 17 стран, использующих евро, вырос до 88,2% ВВП в январе-марте с 87,3% ВВП в четвертом квартале 2011 года, свидетельствуют данные Статистического управления Европейского союза (Eurostat).

Максимальный показатель долга наблюдался у Греции - 132,4% ВВП, в то же время в предыдущем квартале он достигал 165,3% ВВП.Итальянский госдолг увеличился за указанный период до 123,3% ВВП с 120,1% ВВП, а испанский - до 72,1% ВВП с 68,5% ВВП, сообщает Интерфакс-Украина.

Рубрика: Фінанси і банки/Валюта і цінні папери

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Валюта і цінні папери»