• Посилання скопійовано

"Ощадбанк" тепер видає не більше $1 тис. в одні руки

Державний ощадний банк України (Ощадбанк, Київ) ввів обмеження на продаж готівкової валюти в одні руки в сумі $1 тис., повідомили в одному з центральних столичних відділень цього державного банку

Введення певних неофіційних обмежень з продажу валюти в одні руки в Ощадбанку також підтвердило інформоване джерело в центральному офісі кредитно-фінансової установи.

Усереднений курс продажу валюти в банках Києва в середу вранці досяг 8,21 грн/$, а купівлі - 8,15 грн/$, в той же час Ощадбанк продовжує продаж валюти за курсом 8,11 грн/$: в центральних відділеннях цього держбанку поки спостерігаються лише помірні черги на декілька осіб, продаж ведеться без ажіотажу.

 

Джерело: Інтерфакс-Україна

Рубрика: Фінанси і банки/Валюта і цінні папери

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Валюта і цінні папери»