• Посилання скопійовано

Як отримати свідоцтво про внесення до реєстру аудиторів та аудиторських фірм

Який структурний підрозділ центрального апарату здійснює ведення реєстру аудиторів та аудиторських фірм, які можуть проводити аудиторські перевірки фінансових установ, що здійснюють діяльність на ринку цінних паперів? Де і як можна отримати свідоцтво про внесення до реєстру аудиторів та аудиторських фірм, які можуть проводити аудиторські перевірки фінансових установ, що здійснюють діяльність на ринку цінних паперів?

Вичерпна інформація щодо порядку ведення реєстру аудиторів та аудиторських фірм, які можуть проводити аудиторські перевірки фінансових установ, що здійснюють діяльність на ринку цінних паперів, міститься на сайті НКЦПФР у розділі: Фондовий ринок, реєстр аудиторів та аудиторських фірм. Завдання щодо ведення реєстру аудиторів та аудиторських фірм здійснює відділ методології бухгалтерського обліку та фінансової звітності на фондовому ринку департаменту аналізу, стратегії та розвитку законодавства. Тел.: 279-85-24, 568-59-12

Джерело: Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку

Рубрика: Фінанси і банки/Валюта і цінні папери

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Валюта і цінні папери»