• Посилання скопійовано

Роз'яснено порядок заповнення реєстрів з купівлі інвалюти

Нацбанк надав роз'яснення щодо надання реєстрів з купівлі іноземної валюти (файл #2C)

Роз'яснено порядок заповнення реєстрів з купівлі інвалюти

Нацбанк у листі від 01.09.2014 р. №28-311/48480 роз'яснив, що з 2 вересня банки зобов'язані формувати реєстри з купівлі інвалюти та подавати їх до НБУ в день отримання заяви клієнта про купівлю іноземної валюти, разом з документами, які є підставою для купівлі іноземної валюти. 

Реєстри, починаючи зі звітної дати (дати подання) 02.09.2014 (за заявками 02.09.2014), подаються електронною поштою банками - юрособами в регіональному розрізі територіальним управлінням Нацбанку до 18:15, територіальними управліннями Нацбанку через Центральну розрахункову палату Департаменту контролю, методології та ліцензування валютних операцій до 18:30 дня отримання банком заявок клієнтів на купівлю інвалюти.

За заявками всіх клієнтів на всі суми (в тому числі окремі суми одного клієнта), які менші (на дату заявки) еквівалента 100 тис. дол. США, інформація надається одним рядком за одним кодом валюти та кодом регіону, замість назви клієнта у колонці 6 зазначається кількість заявок, а в колонках 5, з 7 до 15 (включно) зазначається нуль.

 

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Фінанси і банки/Валюта і цінні папери

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Валюта і цінні папери»