• Посилання скопійовано

Порошенко ветуватиме закони про реструктуризацію валютних кредитів

У парламенті розвіяли сподівання позичальників валюти на те, що законодавець реструктуризує їхні кредити. Навіть якщо відповідний акт удасться ухвалити, Президент уже зобов’язався його ветувати

Порошенко ветуватиме закони про реструктуризацію валютних кредитів

Згідно з Угодою з Міжнародним валютним фондом Петро Порошенко має накладати вето на закони, спрямовані на реструктуризацію валютних кредитів, розповів голова Комітету Верховної Ради з питань фінансової політики та банківської діяльності Сергій Рибалка. Нехтувати домовленості з Фондом не можна, адже Україна просить надати їй $17,5 млрд.

«Відповідно до меморандуму з МВФ держава не має втручатись у двосторонні переговори між позичальниками й банками щодо реструктуризації валютних іпотечних кредитів», — пояснив позицію фінансової організації С.Рибалка. Водночас у парламенті зареєстровано кілька проектів, що передбачають реструктуризацію заборгованості.

Джерело: Закон&Бізнес

Рубрика: Фінанси і банки/Валюта і цінні папери

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Валюта і цінні папери»