• Посилання скопійовано

Уточнено коригуючий коефіцієнт для надання стабілізаційних кредитів

Нацбанк вніс зміни до Положення про надання Національним банком України стабілізаційних кредитів банкам України

Уточнено коригуючий коефіцієнт для надання стабілізаційних кредитів

Нацбанк постановою від 10.03.2015 р. №171 вніс зміни до Положення про надання Національним банком України стабілізаційних кредитів банкам України та своєї постанови від 25.09.2014 р. №602.

Зокрема, уточнено, що коригуючий коефіцієнт для такого виду забезпечення за стабілізаційним кредитом як повітряні і морські судна та судна внутрішнього плавання, що не вилучені з цивільного обороту та є застрахованими, в разі укладення договору фінансової поруки з власником істотної участі в банку/контролером складає 0,8, а у разі неукладення договору фінансової поруки з власником істотної участі в банку/контролером - 0,5.

До цього коригуючий коефіцієнт для такого виду забезпечення в разі укладення договору фінансової поруки з власником істотної участі в банку/контролером складав 0,6, а у разі неукладення договору фінансової поруки з власником істотної участі в банку/контролером - 0,4.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Фінанси і банки/Валюта і цінні папери

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Валюта і цінні папери»