• Посилання скопійовано

НБУ вніс зміни до Інструкції про порядок відкриття, використання і закриття рахунків

Національний банк вніс зміни до Інструкції про порядок відкриття, використання і закриття рахунків у національній та іноземних валютах

НБУ вніс зміни до Інструкції про порядок відкриття, використання і закриття рахунків

Национальный банк постановлением от 01.09.2015 г. № 571 внес изменения в Инструкцию о порядке открытия, использования и закрытия счетов в национальной и иностранных валютах.

Изменения большей частью касаются порядка открытия и закрытия счетов избирательных фондов. Так, банк открывает текущий счет избирательного фонда местной организации партии, кандидаты в депутаты от которой зарегистрированы в многомандатном избирательном округе, на основании следующих документов:

• заявления об открытии счета;

• справки банка об открытии накопительного счета;

• копии свидетельства о регистрации местной организации партии;

• карточки с образцами подписей.

Документ вступает в силу 4 сентября 2015 года.

Джерело: ЛІГА:ЗАКОН

Рубрика: Фінанси і банки/Валюта і цінні папери

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Валюта і цінні папери»