• Посилання скопійовано

З 18 травня держслужбовцям встановлено нові розміри посадових окладів

Сьогодні, 18 травня, набрала чинності Постанова «Про внесення змін до Постанови КМУ від 09.03.2006 р. №268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» від 10.05.2018 р. №363

З 18 травня держслужбовцям встановлено нові розміри посадових окладів

Як ми зазначали раніше, 10 травня Уряд схвалив Постанову №363 про внесення змін до Постанови КМУ від 09.03.2006 р. №268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів». 

Змінами передбачено збільшення посадових окладів працівникам органів місцевого самоврядування.

Окремої дати щодо набрання чинності Постанова №363 не містить. Тому за загальними правилами її зміст набирає чинності з дня її офіційного опублікування в офіційному виданні. 

За п. 47 Регламенту КМУ постанови Уряду публікуються в офіційних виданнях – «Офіційному  віснику  України»   та  газеті  «Урядовий кур'єр»,  крім  тих,  що  мають  гриф  «Таємно»,  «Цілком таємно», «Особливої важливості» або «Для службового користування». Постанови набирають чинності  після  її  опублікування  в  тому офіційному видання, яке вийшло раніше. 

Сьогодні, 18 травня, в «Урядовому кур'єрі» №93 Постанову №363 було опубліковано. І саме з цієї дати потрібно буде встановлювати нові розміри посадових окладів  працівникам органів місцевого самоврядування. Тому нараховувати  зарплату за травень 2018 року таким працівникам слід буде за двома різними посадовими окладами. 

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/Оплата праці

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Оплата праці»