• Посилання скопійовано

Уряд збільшив посадові оклади працівникам органів місцевого самоврядування

10 травня Кабмін схвалив внесення змін до постанови КМУ від 09.03.2006 р. №268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів»

Уряд збільшив посадові оклади працівникам органів місцевого самоврядування

Змінами передбачено збільшення посадових окладів працівникам органів місцевого самоврядування. Так, наприклад посадовий оклад Директора департаменту міської ради планується підвищити в середньому на 30 %, начальника самостійного управління, відділу на 27 %, а спеціаліста на 37 %.

Проект змін був розроблений Міністерством соціальної політики України.

Зміни зумовлені, зокрема, нещодавнім підняттям окладів держслужбовцям.

Постанова враховує пропозицію Асоціації міст України щодо повернення надбавки за вислугу років службовцям органів місцевого самоврядування.

Джерело: Асоціація міст України

Рубрика: Праця та соціальний захист/Оплата праці

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Оплата праці»