• Посилання скопійовано

10,5 тис. грн — показник середньої зарплати у 2019 році. Прогноз від Гройсмана

Володимир Гройсман прогнозує, що за підсумками 2019 року середня зарплата в Україні перевищить 10,5 тис. грн

10,5 тис. грн — показник середньої зарплати у 2019 році. Прогноз від Гройсмана

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман прогнозує, що за підсумками 2019 року середня заробітна плата в Україні перевищить 10,5 тис. грн.

«Наш макропрогноз розраховує, що наступного року це (середня заробітна плата - ІФ) буде 10,5 тис. грн, але я думаю, що ми збільшимо середню заробітну плату, і вона буде більше ніж 10,5 тис. грн за результатами 2019 року», - сказав В.Гройсман в ексклюзивному інтерв'ю агентству «Інтерфакс-Україна».

Водночас прем'єр зазначив, що його торішній прогноз щодо досягнення в 2018 році середньої зарплати в 10 тис. грн реалізувався.

«Як ви бачите, я в принципі не помилився. Станом на 1 листопада це було 9,2 тис грн, я думаю, що майже 10 тис. грн буде цього року», - сказав В.Гройсман.

***

Читайте також: 

Джерело: Інтерфакс-Україна

Рубрика: Праця та соціальний захист/Оплата праці

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Оплата праці»