• Посилання скопійовано

Куди звертатись роботодавцю за компенсацією витрат на облаштування робочих місць осіб з інвалідністю?

Рішення про надання або відмову в наданні компенсації приймає регіональний центр зайнятості протягом 10 робочих днів з дня подання документів та оформляє відповідним наказом

Куди звертатись роботодавцю за компенсацією витрат на облаштування робочих місць осіб з інвалідністю?

Івано-Франківський обласний центр зайнятості зазначає, що порядок надання роботодавцям компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 22.08.2023 № 893 (набрала чинності 29 серпня 2023 року).

Для отримання компенсації роботодавець подає центру зайнятості за місцем провадження його господарської діяльності заяву (з додатками) про надання компенсації за облаштування робочого місця працевлаштованої особи з інвалідністю.

Заява подається роботодавцем протягом 90 календарних днів з дня працевлаштування особи з інвалідністю.

Рішення про надання або відмову в наданні компенсації приймається регіональним центром зайнятості протягом 10 робочих днів з дня подання документів та оформляється відповідним наказом.

Інформацію про прийняте рішення центр зайнятості надсилає роботодавцю протягом трьох робочих днів з дати його прийняття.

Джерело: Державна служба зайнятості

Рубрика: Праця та соціальний захист/Оплата праці

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Оплата праці»