• Посилання скопійовано

Інструкцію про відрядження змінили: якщо працівника годують, добові будуть меншими

До Інструкції про службові відрядження держслужбовців, а також інших осіб, які отримують зарплату з бюджету, внесли зміни

Новшества касаются, в частности, размера суточных, в том случае, если работника в командировке кормят.
Так, сколько же положено работнику, командированному для участия в переговорах, конференциях, симпозиумах по вопросам, касающихся основной деятельности предприятия, если он по условиям приглашения бесплатно обеспечивается питанием организаторами таких мероприятий или если стоимость питания включается в счета за наем жилого помещения или проездных документов без определения конкретной суммы?
В таком случае, работнику возмещаются суточные расходы в размерах, определяемых в процентах от суточных согласно приложению 1 к постановлению от 02.02.2011 г. №98, в частности, 80% — при одноразовом, 55% — двухразовом, 35% — трехразовом питании.

Джерело: Моё Право

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»