• Посилання скопійовано

Повідомлення про оформлення працівника на роботу можуть скасувати

Це передбачено проектом Плану дій щодо підвищення позиції України в рейтингу Світового банку «Ведення бізнесу» («Doing Business»)

Повідомлення про оформлення працівника  на роботу можуть скасувати

Мінекономрозвитку оприлюднило проект розпорядження КМУ “Про затвердження плану заходів щодо дерегуляції господарської діяльності, плану дій щодо підвищення позиції України в рейтингу Світового банку “Ведення бізнесу” (“Doing Business”) та визнання такими, що втратили чинність, деяких розпоряджень Кабінету Міністрів України” (завантажити).

Ним, серед іншого, передбачено скасування повідомлення про оформлення працівника  при прийнятті на роботу.

У І кварталі 2020 року МЕРТ та Мінфін повинні будуть внести зміни ду частину третю статті 24 КЗпП та статтю 13 Закону “Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань”. А також скасувати Порядок повідомлення Державній фіскальній службі та її територіальним органам про прийняття працівника на роботу, затверджений постановою КМУ від  17.06.2015 р. №413.

***

Що ще передбачено проектом Плану дій щодо підвищення позиції України в рейтингу «Doing Business»:

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»