• Посилання скопійовано

Передача перевірки списків щодо бронювання працівників до Міноборони: подробиці від Мінекономіки

Прийняття рішень Мінекономіки про бронювання військовозобов’язаних здійснюватиметься виключно за результатами перевірки списків щодо повноти їх заповнення, наявності обґрунтувань та погодження Міноборони

Передача перевірки списків щодо бронювання працівників до Міноборони: подробиці від Мінекономіки

За новими правилами з 10 травня погодження списків військовозобов’язаних, які пропонуються до бронювання на період мобілізації та на воєнний час (далі – список), їх розгляд щодо повноти заповнення та наявності обґрунтувань здійснюється Міноборони.

Через ці зміни у роботодавців з'явилися запитання. Про це ми писали тут.

Наразі на сайті Мінекономіки з'явився лист щодо організації бронювання військовозобов’язаних на період мобілізації та на воєнний час.

У листі Мінекономіки зазначено, що  прийняття рішень Мінекономіки про бронювання військовозобов’язаних здійснюватиметься виключно за результатами перевірки списків щодо повноти їх заповнення, наявності обґрунтувань та погодження Міноборони (СБУ, Службою зовнішньої розвідки).

Але більше жодних деталей щодо цієї ситуації фахівці не навели. Отже, можна зробити висновок, що доведеться вирішити долю таких списків, які було подано до Генштабу, а Мінекономіки щодо них рішення не прийняло.

***

Читайте також: Уряд вирішив долю списків щодо бронювання, наданих до Генштабу до 10 травня

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»