• Посилання скопійовано

Заповнюємо журнал реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці

Держгірпромнагляд роз'яснює особливості порядку заповнення журналу реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці

Організація проведення інструктажів з питань охорони праці визначена у розділі 6 Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці, затвердженого наказом Держнаглядохоронпраці України від 26.01.2005 №15, зареєстрованого в Мін'юсті України 15.02.2005 за № 231/10511 (далі - Типове положення).

Про проведення первинного, повторного, позапланового та цільового інструктажів та їх допуск до роботи, особа, яка проводила інструктаж, уносить запис до журналу реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці. У журналі мають бути особисті підписи особи, яку інструктують та особи, яка інструктує.

Особисті підписи особи, яку інструктують та особи, яка інструктує ставляться по кожній інструкції окремо.

У графі 5 журналу реєстрації з питань охорони праці на робочому місці зазначається вид інструктажу (первинний, повторний, позаплановий, цільовий), назва та номер інструкції.

Вимоги щодо заповнення графи 1 журналу реєстрації інструктажів  з питань охорони праці на робочому місці не регламентовано Типовим положенням і порядок її заповнення вирішується підприємством.

Рубрика: Праця та соціальний захист/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»