• Посилання скопійовано

Пенсійний фонд надаватиме послуги в електроному вигляді

Постанова ПФУ від 07.09.2012 р. №16-1 «Про затвердження Порядку надання органами Пенсійного фонду України послуг в електронному вигляді»

ПФУ Постановою від 07.09.2012 р. №16-1 затвердив Порядок надання органами Пенсійного фонду України послуг в електронному вигляді.
Порядок визначає механізм надання територіальними органами Пенсійного фонду України послуг в електронному вигляді.
Надаються такі електронні послуги:
- реєстрація користувачів на веб-порталі;
- доступ до розміщеної на веб-порталі інформації (для громадян та застрахованих осіб та для страхувальників, у т.ч. фізосіб-підприємців та осіб, які забезпечують себе роботою самостійно);
- доступ для громадян, застрахованих осіб та страхувальників, у т.ч. фізосіб-підприємців та осіб, які забезпечують себе роботою самостійно, до інформації про стан відомостей про застраховану особу, пенсійних виплат, обробки звіту, поданого в електронному вигляді, стан взаєморозрахунків за зобов'язаннями платника (за умови підтвердження автентичності особи, що одержує доступ, шляхом реєстрації особи в базі даних веб-порталу);
- взаємодія громадян, застрахованих осіб і страхувальників, у т.ч. фізосіб-підприємців та осіб, які забезпечують себе роботою самостійно, з територіальними органами ПФУ з питань заповнення бланків заяви, скарги, запитів у електронному вигляді; стану розгляду заяв, скарг, запитів, поданих в електронному вигляді; подання запитів для підготовки в паперовому вигляді довідок, інших документів, які заявник одержує під час особистого звернення до ПФУ; попереднього запису на прийом у ПФУ;
- одержання іншої необхідної довідкової інформації.
Надаються електронні послуги, передбачені цим Порядком, територіальними органами ПФУ безоплатно. Оплата вартості послуг зв'язку та інших послуг, пов'язаних із забезпеченням їхніх технічних можливостей для користування веб-порталом, здійснюється на загальних підставах.

Автор: Хоміцка Маріанна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»