• Посилання скопійовано

До 25 січня усі роботодавці повинні подати Відомість розподілу до ФНВ

Відомість розподілу чисельності працівників, річного фактичного обсягу реалізованої продукції (робіт, послуг) за видами економічної діяльності подають усі роботодавці до 25 січня

До 25 січня усі роботодавці повинні подати Відомість розподілу до ФНВ
Усі страхувальники один раз на рік до 25 січня року, наступного за звітним, подають до відділень виконавчої дирекції Фонду за місцезнаходженням чи місцем проживання Відомість розподілу чисельності працівників, річного фактичного обсягу реалізованої продукції (робіт, послуг) за видами економічної діяльності. Звіт подається в паперовому вигляді, подання звітності в електронному вигляді не передбачено. 
   
24 січня, четвер – останній день подання Відомості.
 
 
 

Автор: Катеринец Наталья

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»