• Посилання скопійовано

При наданні санаторної путівки визначальним є профіль закладу, рекомендований дитині

Під час надання дорослому та дитині путівки до оздоровчого закладу, профілі лікування якого відрізняються, визначальним є профіль санаторно-курортного лікування, який рекомендовано дитині

При наданні санаторної путівки визначальним є профіль закладу, рекомендований дитині

ФСС з ТВП у листі від 05.06.2014 р. № 7-44/Г-878з-173 розглянуло питання щодо санаторно-курортного лікування дитини та дорослого відповідно до медичних показань (у випадках, коли профілі лікування різні) за рахунок коштів загальнообов’язкового державного соціального страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими похованням та повідомляє.

При прийнятті рішення щодо виділення путівки для лікування дитини та дорослого у випадку, коли діагнози, зазначені в медичних довідках, не співпадають, визначальним є профіль санаторно-курортного лікування, який рекомендовано дитині.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»