• Посилання скопійовано

Базовий місяць при індексації стипендії - місяць, в якому відбувається підвищення її розміру

Якщо студентам виплачується підвищена стипендія за покращення оцінок, місяць виплати підвищеної стипендії не є базовим

Базовий місяць при індексації стипендії - місяць, в якому відбувається підвищення її розміру

Мінсоцполітики зазначило, що базовим місяцем при індексації стипендії вважається місяць, в якому відбувається підвищення розміру стипендії.

У випадку, якщо студенти були зараховані у вересні 2013 року, індекс споживчих цін розраховується з місяця, в якому їх призначено за результатами семестрового контролю.

Якщо студентам виплачується підвищена стипендія за покращення оцінок, місяць виплати підвищеної стипендії не є базовим.

У випадку призначення підвищеної стипендії за успішність, на нашу думку, індексація має нараховуватись на розмір ординарної (звичайної) академічної стипендії.

Якщо студенту призначається соціальна стипендія, то обчислення індексу споживчих цін для проведення індексації такої стипендії має здійснюватися з місяця призначення стипендії (Лист Мінсоцполітики від 27.06.2014 р. №130/10/136-14).

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»