• Посилання скопійовано

Помилки в лікарняному листку з зони АТО можна виправити за місцем тимчасового перебування

МОЗ розглянуло питання щодо оплати листків непрацездатності, виданих медустановами Донецької та Луганської областей, які заповнені з порушенням

Помилки в лікарняному листку з зони АТО можна виправити за місцем тимчасового перебування

Міністерство охорони здоров'я у листі від 09.09.2014 р. № 3.07-19/2244-14/26242 зазначило, що у зв’язку із АТО на території Донецької та Луганської областей можливі порушення заповнення бланків листків непрацездатності, які видані медустановами цих областей. А це надалі може стати перешкодою для своєчасного нарахування коштів для виплати матеріальної допомоги по тимчасовій непрацездатності.

У разі виявлення таких порушень, застрахована особа може звернутися за місцем свого тимчасового перебування  до закладів охорони здоров’я, які зобов'язані першочергового (у триденний термін) розглянути питання про внесення виправлень та належного оформлення листка непрацездатності без  повернення застрахованої особи до закладів охорони здоров’я Донецької та Луганської областей.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»