• Посилання скопійовано

Індексація стипендій: роз'яснює Мінсоцполітики

Якщо студент за період 2012 - 2015 років не втрачав право на отримання стипендії, то обчислення індексу споживчих цін для проведення індексації стипендії продовжує здійснюватися з вересня 2012 року

Індексація стипендій: роз'яснює Мінсоцполітики

Мінсоцполітики у листі від 29.04.2015 р. №77/10/136-15 повідомило, що для студентів, які були зараховані на навчання до 2012 року і отримувати стипендію, розмір якої підвищено у вересні 2012 року, при обчисленні індексу споживчих цін для проведення індексації стипендії базовим вважався вересень 2012 року, і індекс для проведення індексації розраховується з жовтня 2012 року.

Якщо у студента не було перерви в отриманні стипендії, зокрема за результатами семестрового контролю, то базовим місяцем для проведення індексації залишається вересень 2012 року.

Для студентів, які зараховані на навчання у вересні 2012 року, обчислення індексу споживчих цін для проведення індексації стипендії здійснюється з вересня 2012 року, тобто з місяця призначення стипендії.

Якщо студент за період 2012 - 2015 років не втрачав право на отримання стипендії, то обчислення індексу споживчих цін для проведення індексації стипендії продовжує здійснюватися з вересня 2012 року.

Аналогічно здійснюється індексація для студентів, які були зараховані на навчання у вересні 2013 року.

Виплата сум індексації грошових доходів здійснюється за рахунок джерел, з яких провадяться відповідні грошові виплати, у межах фінансових ресурсів.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»