• Посилання скопійовано

Довідки замість листків непрацездатності: роз'яснює Фонд з ТВП

Видані лікувальними закладами довідки, які засвідчують тимчасову непрацездатність, не можуть бути підставою для призначення допомоги та підлягають заміні на листки непрацездатності

Довідки замість листків непрацездатності: роз'яснює Фонд з ТВП

На численні звернення страхувальників, Долинська міжрайонна виконавча дирекція Івано-Франківського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, щодо відсутності в лікувальних закладах бланків листків непрацездатності та видачі довідок, повідомляє.

Відповідно до частини 1 статті 31 Закону №1105-XIV підставою для призначення допомоги по тимчасовій  втраті працездатності є виданий у встановленому порядку листок непрацездатності, а в разі роботи за сумісництвом – копія листка непрацездатності, засвідчена підписом керівника і печаткою за основним місцем роботи.

Отже, видані лікувальними закладами довідки, які засвідчують тимчасову непрацездатність, не можуть бути підставою для призначення допомоги по тимчасовій непрацездатності та підлягають заміні на листки непрацездатності.

Усі новини на тему >>

Джерело: Фонд соціального страхування України

Рубрика: Праця та соціальний захист/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»