• Посилання скопійовано

З 1 серпня - нові рахунки для сплати заборгованості перед Фондом НВВ

До уваги страхувальників, які мають заборгованість зі сплати страхових коштів на загальнообов'язкове державне соціальне страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань! З 1 серпня 2017 року - зміна платіжних реквізитів для сплати заборгованості!

З 1 серпня - нові рахунки для сплати заборгованості перед Фондом НВВ

Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Черкаській, Дніпропетровській та Рівненській областях, які є правонаступниками управління виконавчої дирекції ФСС НВВ  повідомили, що для страхувальників, які мають заборгованість зі сплати страхових коштів на загальнообов'язкове державне соціальне страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань,  з 1 серпня 2017 року змінюються платіжні реквізити для сплати заборгованостей.

Дніпропетровська область>>

Рівненська область>>

Черкаська область>>

Іншим же страхувальникам варто  уточнити платіжні реквізити для перерахування коштів у своїх фондах.

Нагадуємо, що  з 1 серпня розпочав роботу Фонд соціального страхування України, утворений шляхом об’єднання ФСС НВВ та ФСС з ТВП. Більше про це тут і тут

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»