• Посилання скопійовано

Мінсоцполітики не хоче повернення пільг суддям і прокурорам

Міністерство соціальної політики не підтримує проект Соціального кодексу, зокрема, через те, що ним передбачено повернення більш пільгових умов нарахування пенсій суддям та прокурорам

Як повідомляється, Мінсоцполітики вважає недоцільним вносити до цього проекту будь-які зміни через його загальну недосконалість.
Серед недоліків, зазначених Міністерством, — відсутність порядку визначення грошового забезпечення, призначення і виплат військових пенсій, виплат чорнобильських пенсій, а також розмірів чорнобильських пенсій за віком.
Крім того, проектом документа не враховано закон про зайнятість, а також немає норм стосовно управління соціальним страхуванням і державним наглядом у сфері загальнообов’язкового державного соціального страхування.
Нагадаємо, проект Соціального кодексу у серпні поточного року було зареєстровано у парламенті за №11061.

Джерело: Закон&Бізнес

Рубрика: Праця та соціальний захист/Пенсії

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Пенсії»