• Посилання скопійовано

Як дізнатися загальний страховий стаж онлайн?

Для того щоб дізнатися свій загальний страховий стаж, потрібно подати до Пенсійного фонду України скановані копії трудової книжки та інші документи про трудову діяльність для перевірки та оцифрування

Як дізнатися загальний страховий стаж онлайн?

Східне міжрегіональне управління Державної служби України з питань праці розповідає, що для того щоб дізнатися свій загальний страховий стаж, потрібно подати до Пенсійного фонду України скановані копії трудової книжки та інші документи про трудову діяльність для перевірки та оцифрування.

Після обробки звернення інформація про загальний страховий стаж відображатиметься в особистому кабінеті на вебпорталі Пенсійного фонду України.

Як авторизуватися на вебпорталі Пенсійного фонду України, дивіться за посиланням.

Як завантажити скановані копії трудової книжки на вебпортал ПФУ.

Більше новин та актуальної інформації – на фейсбук-сторінці, телеграм-каналі та ютуб-каналі Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області.

Головне управління Пенсійного фонду України в Донецькій області

Джерело: Державна служба з питань праці

Рубрика: Праця та соціальний захист/Пенсії

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Пенсії»