• Посилання скопійовано

За консультаціями щодо заповнення звіту з ЄСВ податківці рекомендують звертатись до ПФУ

Таку пораду ДФС надала у зв'язку з надходженням значної кількості звітів з ЄСВ, що містять помилки (негативний результат обробки в ПФУ, код помилки більше 0)

За консультаціями щодо заповнення звіту з ЄСВ податківці рекомендують звертатись до ПФУ

У зв'язку з надходженням значної кількості звітів з ЄСВ, що містять помилки (негативний результат обробки в ПФУ, код помилки більше 0), ДФС у Хмельницькій області звертає увагу на безумовне дотримання Порядку №435.

У разі виникнення запитань щодо заповнення таблиць 5 - 9 додатка 4, всіх таблиць додатка 5додатка 6 та додатка 7 звіту з ЄСВ за консультацією рекомендуємо звертатись до органів  ПФУ (згідно зі спільним листом Міндоходів та ПФУ від 27.12.2013 р. №21052/5/99-99-17-03-01-16, №36398/05.10 «Про надання роз’яснень щодо єдиного внеску»).

Читайте також:  Виправляємо помилки у звіті з ЄСВ

Джерело: ДФС в Хмельницькій обл.

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»