• Посилання скопійовано

Бізнесменів позбавлять від частих візитів пожежних інспекторів

Державна служба перегулювання та розвитку підприємництва відреагувала на численні скарги підприємців щодо процедури перевірки суб’єктів господарювання пожежними інспекторами. Про це у своєму блозі пише голова Держкомпідприємництва Михайло Бродський.

«Існувала така хибна практика: інспектор знаходив порушення та виписував розпорядження, де зазначав, до якого числа їх потрібно виправити. А потім ходив на цей об’єкт щодня нібито мониторити ситуацію», — зазначає він.

На думку Бродського, такий психологічний тиск часто закінчується даванням хабара. Тепер до порядку перевірок внесено зміни: інспектор приходитиме у день винесення розпорядження та в день, коли це розпорядження закінчується.

Також чиновник повідомив, що узгоджено проект постанови про платні адміністративні послуги. Якщо раніше їх було 29, то тепер стало 5.

 

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»