• Посилання скопійовано

Мін’юст затвердив Інструкцію з організації примусового виконання рішень

Наказ Мін’юсту від 02.04.2012 р. №512/5 «Про затвердження Інструкції з організації примусового виконання рішень», набирає чинності з дня його офіційного опублікування

Мін’юст затвердив Інструкцію з організації примусового виконання рішень.

Ця Інструкція визначає окремі питання організації виконання рішень судів та інших органів (посадових осіб), що відповідно до Закону підлягають примусовому виконанню.

Під час здійснення виконавчого провадження державний виконавець приймає рішення шляхом винесення постанов, попереджень, внесення подань, складання актів та протоколів, надання доручень, розпоряджень, вимог, подання запитів, заяв, повідомлень або інших процесуальних документів у випадках, передбачених Законом та іншими нормативно-правовими актами.

З набранням чинності наказом Мін’юсту від 02.04.2012 р. №512/5 втратять чинність:

— Інструкція про проведення виконавчих дій (наказ Мін’юсту від 15.12.99 р. №74/5), крім п. 5.11 гл. 5, пп. 5.12.5 п. 5.12 гл. 5 щодо підготовки до проведення та проведення щотижневих конкурсів з визначення спеціалізованих організацій для реалізації арештованого державними виконавцями майна, які продовжують діяти до набрання чинності порядком реалізації арештованого державними виконавцями майна;

— наказ Мін’юсту від 17.05.2004 р. №37/5 «Про затвердження Порядку утворення та функціонування виконавчих груп при органах державної виконавчої служби»;

— наказ Мін’юсту від 17.05.2004 р. №38/5 «Про затвердження Порядку передачі матеріалів виконавчого провадження з одного органу державної виконавчої служби до іншого або виконавчої групи, від одного державного виконавця до іншого».

 

Автор: Хоміцка Маріанна

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»