• Посилання скопійовано

ТОП-8 помилок на допиті

Основні моменти підготовки до допиту, перелік недопустимих помилок та корисні поради, за якими вже неодноразово клієнти найменш стресово проходили цю процедуру, - у інфографіці

Найголовніше, на що звертаємо увагу, - не варто переховуватись від допиту або ухилятись від отримання повістки з викликом. За таку поведінку можуть притягнути до відповідальності або застосувати силовий привід.

Для того, щоб налаштувати Вас на позитивний і впевнений лад у таких ситуаціях, ми підготували інфографіку про основні моменти підготовки до допиту, перелік недопустимих помилок та корисні поради, за якими вже неодноразово клієнти найменш стресово проходили цю процедуру!

Віталій СЕРДЮК, Маргарита РИЖУК

Джерело: AVERLEX

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»