• Посилання скопійовано

Визначено вимоги до оформлення річних та комплексного планів здійснення перевірок

Мінекономрозвитку та ДРС затвердили Вимоги до оформлення річних та комплексного планів здійснення заходів державного нагляду (контролю), унесення змін до них та звіту щодо їх виконання

Визначено вимоги до оформлення річних та комплексного планів здійснення перевірок

Мінекономрозвитку та ДРС спільним наказом від 07.08.2017 р. №1170/81 затвердили Вимоги до оформлення річних та комплексного планів здійснення заходів державного нагляду (контролю), унесення змін до них та звіту щодо їх виконання.

ДРС до 15 листопада року, що передує плановому, затверджує план здійснення комплексних заходів державного нагляду (контролю) на відповідний плановий період для всіх органів державного нагляду (контролю) за формою згідно з додатком 1 до Вимог, оприлюднює на своєму офіційному веб-сайті та вносить відомості до інтегрованої автоматизованої системи державного нагляду (контролю).

Органи державного нагляду (контролю) до 01 грудня року, що передує плановому, затверджують річні плани здійснення заходів державного нагляду (контролю) на відповідний плановий період з урахуванням узгоджених дат початку та строків здійснення визначених у плані здійснення комплексних заходів державного нагляду (контролю) за формою згідно з додатком 2 до Вимог.

У разі виявлення технічної помилки (описки, друкарської, граматичної, арифметичної помилки) та/або факту зміни суб'єктом господарювання найменування, підтвердженого інформацією з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, орган державного нагляду (контролю) у строк, що не перевищує 20 робочих днів до дати початку здійснення планового заходу державного нагляду (контролю), уносить зміни до річного плану здійснення заходів державного нагляду (контролю) шляхом прийняття відповідного рішення.

Усе про перевірки і перевіряючих – у вашій поштовій скриньці!

Нова тематична розсилка від редакції. Ви точно нічого не пропустите

Підписатись

Хочете подивитись, як це виглядає?

У разі якщо суб'єкт господарювання включений до плану здійснення комплексних заходів державного нагляду (контролю) органів державного нагляду (контролю), орган державного нагляду (контролю) подає до ДРС копію рішення про внесення змін до річного плану здійснення заходів державного нагляду (контролю) протягом 2-х робочих днів з дня прийняття такого рішення.

ДРС протягом 5-ти робочих днів з дня отримання копії рішення органу державного нагляду (контролю) про внесення змін до річного плану здійснення заходів державного нагляду (контролю) уносить зміни до плану здійснення комплексних заходів державного нагляду (контролю) органів державного нагляду (контролю).

Органи державного нагляду (контролю) щороку до 01 квітня готують звіти про виконання річних планів заходів державного нагляду (контролю) за попередній рік з урахуванням виконання відповідно до компетенції плану здійснення комплексних заходів державного нагляду (контролю) за формою згідно з додатком 3 до Вимог.

Річні плани здійснення заходів державного нагляду (контролю), зміни до річних планів та звіти про їх виконання органи державного нагляду (контролю) оприлюднюють на своїх офіційних веб-сайтах та вносять відомості до інтегрованої автоматизованої системи державного нагляду (контролю).

Наказ зареєстровано в Міністерстві юстиції 28 серпня 2017 р. за №1053/30921 та набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

Джерело: ЛІГА:ЗАКОН

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»