• Посилання скопійовано

Стратегія розвитку Державної податкової служби України: презентація від Верланова

15 травня Сергій Верланов представив на засіданні Уряду стратегію розвитку Державної податкової служби України

Стратегія розвитку Державної податкової служби України: презентація від Верланова

Міністерство фінансів України розповідає, що 15 травня, Голова Державної податкової служби Сергій Верланов представив на засіданні Кабінету Міністрів стратегію розвитку Державної податкової служби України.

Стратегія охоплює три головні напрями:

  1. Розвиток відносин з платниками податків
  2. Розвиток людського капіталу
  3. Розвиток Державної податкової служби як державного органу влади.

Ключовими акцентами визначені: ризикоорієнтованість роботи Cлужби, всебічне сприяння платникам податків і збільшення електронних послуг, демілітаризація, конкурсний підхід до формування кадрового складу, цілісність баз даних і їх мобільність задля обміну інформацією з іншими Cлужбами.

«Державна податкова служба виступає обличчям держави для підприємців, тому рівність учасників суспільного діалогу щодо взаємних прав та обов’язків буде наріжним каменем побудови діалогу між Державною податковою службою та суспільством. Податкова повинна заохочувати до ведення бізнесу, а не відлякувати активну частину населення від того, щоб створювати національний продукт», – підкреслив Сергій Верланов.

Детальніше – у презентації: Стратегія розвитку Державної податкової служби України

***

Читайте також:

Джерело: Міністерство фінансів України

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»