• Посилання скопійовано

Перевірка контрольованих операцій: акт (довідка) та вимоги до її складення будуть оновлені

Мінфін підготував проєкти нової форми Акта (довідки) про результати перевірки з питань дотримання платником податків принципу «витягнутої руки» та Вимог до його (її) складення

Перевірка контрольованих операцій: акт (довідка) та вимоги до її складення будуть оновлені

3 грудня 2020 року Мінфін оприлюднив проєкт свого наказу (завантажити), яким пропонує викласти у новій редакції:

  • форму акта (довідки) про результати перевірки з питань дотримання платником податків принципу «витягнутої руки» (завантажити);
  • Вимоги до його (її) складення (завантажити).

Таким чином вони приводяться у відповідність до Закону №466-IX, яким передбачено зміни та доповнення до статті 39 ПКУ «Трансфертне ціноутворення».

Очікується, що наказ набере чинності з дня його офіційного опублікування.

А поки що зауваження та пропозиції до проєкту наказу можна надавати протягом 20 днів з дня його оприлюднення на офіційному вебсайті Мінфіну у письмовій та/або електронній формі за адресою: Міністерство фінансів України, 01008, м. Київ-8, вул. Грушевського, 12/2 або 04071, м. Київ, вул. Межигірська, 11, e-mail: nhorieva@minfin.gov.ua та visoven@minfin.gov.ua.

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»