• Посилання скопійовано

Уряд затвердив критерії для перевірок суб’єктів сфери тютюну

Затверджено перелік критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності у сфері попередження та зменшення вживання тютюнових виробів та їх шкідливого впливу на здоровʼя населення

Уряд затвердив критерії для перевірок суб’єктів сфери тютюну

Мельничук у своєму Телеграм-каналі наголосив, що 24 березня на засіданні КМУ було внесено зміни до критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності у сфері попередження та зменшення вживання тютюнових виробів та їх шкідливого впливу на здоровʼя населення та визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, з метою приведення їх у відповідність до ЗУ від 16.12.2021 №1978-IX «Про внесення змін до деяких законів України щодо охорони здоровʼя населення від шкідливого впливу тютюну».

З текстом Постанови КМУ №261 можна ознайомитися за посиланням. Постанова набере чинності з 11 липня 2023 року (за винятком окремих положень оновлених додатків 1 та 2 до Критеріїв - вони набирають чинності з дня її опублікування). Саму Постанову №261 було опубліковано в "Урядовому курʼєрі" від 29.03.2023 р.

Затверджено перелік критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності у сфері попередження та зменшення вживання тютюнових виробів та їх шкідливого впливу на здоровʼя населення, їх показники, кількість балів за кожним показником, шкалу балів та періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю).

 

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»