• Посилання скопійовано

БЕБ хоче по-новому обирати своїх працівників

Планується внести зміни до Регламенту роботи конкурсних комісій з проведення конкурсу на зайняття вакантних посад гласних та негласних штатних працівників, які мають спеціальні звання, у БЕБ

БЕБ хоче по-новому обирати своїх працівників

Бюро економічної безпеки України планує внести зміни до Регламенту роботи конкурсних комісій з проведення конкурсу на зайняття вакантних посад гласних та негласних штатних працівників, які мають спеціальні звання, у Бюро економічної безпеки України. Зокрема, переглянути склад самої комісії. Для паритетності у прийнятті рішень пропонується включити до складу конкурсної комісії чотири представники від Бюро, три від Ради громадського контролю при БЕБ та одного представника від Кабінету Міністрів України.

Про це та інше заявив в.о. директора Бюро Едуард Федоров на засіданні Ради.

«Одним із основних принципів діяльності Бюро є відкритість та прозорість для суспільства та громадського контролю. Ми за максимальне залучення членів Ради до розробки законодавчих ініціатив Бюро. Тих, що стосуються змін до кримінального, кримінального процесуального законодавства. Також вважаємо перспективною спільну роботу з інституційного розвитку БЕБ», - зазначив виконуючий обов’язки директора Бюро.

Члени Ради громадського контролю запросили Едуарда Федорова для презентації Звіту Бюро економічної безпеки України за 2022 рік.

Також обговорили результати діяльності за І квартал 2023 року, питання організації Бюро аналітичної функції, вжиття заходів із запобігання корупційних та інших протиправних діянь з боку працівників БЕБ, налагодження системної взаємодії з РГК.

Учасники зустрічі визначили спільну мету – формування довіри суспільства до Бюро економічної безпеки України та окреслили заходи з її реалізації.

 

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»